Sunday, August 13, 2017

Powerpuff Girl

Beronok2 nak boh pic ni..Tangan xtrim lagi, tapi no sweat sbb knit fabric xfrays.. kadang2 tu ade yg curls. So far alhamdulillah..lebih2 lg kain tc knit corak ni. Lembut, sedap to ur bb skins..


Love knit cotton

Dapat sepasang baju & kain untuk si kecik, bolehlah pakai untuk jalan2 raya nanti.
Lastly yg bestnya tops boleh matching dengan jeans favorite so kecik.

Saturday, August 12, 2017

Leggings

Remnant kain tshirt free from supplier haritu dah selamat jd produk untuk my girl. Long leggings macam ni sejuk je kalau pakai siang/malam.. 

Lovely stripey

Smiley Emoji's

Antara latest tops untuk Yaya...no more rashes sbb berpeluh ke ape. Warna pun maintain colorful as brand new mcm baru beli though kerap basuh...maklumla Yaya, kalau bgtau nk outing je mesti cari shirt Emoji nk pakai.

Produk jahit kain t-shirt

Baru sekarang teringin nk update blog. Itupun sbgi tempat nk share hasil jahitan newbies yg tak seberapa. So after this, akan byk upload pic tops, pants Yaya, blouse anak Dara, mak Dara, dn sedara yg tempah bj dgn I...

Alhamdulillah siap baju dan long pant untuk Yaya. Kain t-shirt yang sungguh nyaman, sesuai untuk budak2...

Actually ada lg 2-3 shirts lg kain spidey oren ni. Upload pic soon ok..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...